Ευτυχισμένος και πιο... πλούσιος ο Σάντος

Gazzetta team
Ευτυχισμένος και πιο... πλούσιος ο Σάντος

bet365

Ο Πορτογάλος εκλέκτορας εξαργύρωσε την επιτυχία της κατάκτησης του EURO με διπλασιασμό αποδοχών (2,5 εκατ. ετησίως) και δήλωσε χαρούμενος και χαλαρός για την επόμενη πρόκληση.

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε από την Πορτογαλική Ομοσπονδία η επίτευξη συμφωνία για την παραμονή του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Πορτογάλος εκλέκτορας θα παραμείνει στο τιμόνι της πατρίδας του έως το EURO του 2020.

Πλέον και αφού υπογράφηκαν και τα σχετικά συμβόλαια, βγήκε και το ποιες θα είναι οι απολαβές του. Η πρόταση που του έγινε ήταν πολύ καλή και ουσιαστικά αφορούσε τον διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του. Αυτές θα ανέρχονται στα 2,5 εκατ. ευρώ και θα αυξάνονται ανάλογα με τα μπόνους επίτευξης στόχων. Σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνονται και τα χρήματα που θα εισπράττει το επιτελείο του.

«Επιστρέψαμε στο Αλγκάρβε έπειτα από μία κουραστική εβδομάδα γεμάτη συναισθήματα. Καθίσαμε σπίτι, ήπιαμε έναν καφέ και συμφωνήσαμε», εξήγησε ο Σάντος, ο οποίος ανέφερε και ένα περιστατικό στο EURO που τον έκανε να αισθανθεί τη στήριξη της Ομοσπονδίας: «Μετά το ματς με την Αυστρία, όταν είχαμε δύο ισοπαλίες, άπαντες είχαν αμφιβολίες, αλλά όχι και ο πρόεδρος. Εκείνος ήρθε στις 05:00 το πρωί και μου είπε: “Μην ανησυχείς. Εμείς θα συνεχίσουμε μαζί για ακόμα τέσσερα χρόνια"».

«Πλέον είμαι χαρούμενος και δεν αισθάνομαι πίεση. Δεν είμαι σε ηλικία για να αισθάνομαι πιεσμένος. Θα παλέψουμε πάντα για το καλύτερο. Υπευθυνότητα ναι, αλλά πίεση όχι. Είμαστε οι πρωταθλητές της Ευρώπης και σκοπεύουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

 

Τελευταία Νέα