Θα το δείξει το γήπεδο...

Θα το δείξει το γήπεδο...

Διονύσης Δελλής Διονύσης Δελλής
Θα το δείξει το γήπεδο...

bet365

Ο Διονύσης Δελλής γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τη συνειδητή επιλογή του Ολυμπιακού να μην αποκτήσει στόπερ πριν από τον 3ο προκριματικό.

Έχει ξεκινήσει μια ολόκληρη συζήτηση έπειτα από τη χθεσινή ήττα στο Περιστέρι. Μια κουβέντα που δεν είναι τίποτε περισσότερο από την υπενθύμιση ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που «υποφέρει» στην ήττα, εντός των συνόρων. Ακόμη και σε φιλικό παιχνίδι, που δεν το προβάλει καν η τηλεόραση.

Και όμως δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Διότι ειδικά το χθεσινό για τον Βίκτορ και τους παίκτες του ήταν «δώρο» από τον Ατρόμητο του Τραϊανού Δέλλα. Ένα καλό μάθημα την κατάλληλη στιγμή. Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «σφίξουν» τα γάλατα μια εβδομάδα, πριν από την Χάποελ και τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Να «ξυπνήσουν» τα αποδυτήρια. Να ανέβει η ένταση στην προπόνηση. Να προκύψει η αντίδραση που επιβάλλεται. Είπαμε σε μια εβδομάδα δεν θα είναι... φιλικό αυτό που έρχεται. Αλλά η πρώτη από τις τέσσερις παρτίδες με θέα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και σε τριάντα εκατ ευρώ.

Τι φάνηκε χθες στο Περιστέρι, σε εκείνους που είδαν με τα μάτια τους ότι συνέβη; Πως ο Βίκτορ έχει δίκιο να μην εμπιστεύεται αυτή τη βασική γραμμή άμυνας ανεβασμένη στα 40 μέτρα, χωρίς τρεις κεντρικούς χαφ μπροστά της. Αλλά και την ίδια στιγμή αυτοί οι τρεις κεντρικοί χαφ να στερούν το νο1 περσινό όπλο της ομάδας. Τον Φορτούνη και την τεράστια επιρροή του στην δημιουργία και εκτέλεση από τον άξονα.

Δίλημμα είναι όλο αυτό για τον Ισπανό τεχνικό. Το βασικό του πρόβλημα σε μια εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε. Πιθανόν αν ο Καμπιάσο ήταν έτοιμος όλα να ήταν ευκολότερα. Δεν είναι όμως ο Αργεντινός σε θέση να ξεκινήσει στην εντεκάδα. Και αυτό μπλέκει και άλλο την κατάσταση.

Γιατί είναι... έτσι η άμυνα του Ολυμπιακού, θα ρωτήσει κάποιος; Γιατί δεν έχει έρθει ακόμη ένας γρήγορος στόπερ που «φωνάζει» η ομάδα ότι τον έχει ανάγκη εδώ και μια διετία. Η απάντηση όμως είναι εύκολη. Διότι έτσι το αποφάσισαν οι Πειραιώτες. Έχουν κάνει μια συνειδητή επιλογή αυτό το καλοκαίρι. Εκτιμούν ότι με όπλο την ομοιογένεια και με το 80% του περσινού ρόστερ να παραμένει στην ομάδα, θα περάσουν τον 3ο προκριματικό γύρο. Σύντομα θα ξέρουμε αν αυτή η σκέψη τους θα δικαιωθεί. Υπάρχει διάθεση να αποκτηθεί στόπερ. Και όπως λένε υπάρχει και καλό μπάτζετ για αυτή την κίνηση. Για αργότερα όμως. Τώρα αν αυτό το αργότερα έχει προλάβει να... πληρωθεί τοις μετρητοίς, αυτό είναι κάτι που θα το δείξει το γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Διονύσης Δελλής
Διονύσης Δελλής