Και Μπαεμπέκ στην «ερυθρόλευκη» λίστα

Gazzetta team
Και Μπαεμπέκ στην «ερυθρόλευκη» λίστα

bet365

Στην τελική ευθεία για επιθετικό ο Ολυμπιακός.

Ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στην λίστα του Ολυμπιακού, που είναι στην τελική ευθεία για την απόκτηση ενός επιθετικού. Το σενάριο έρχεται από την Γαλλία και αφορά τον Ζαν-Κριστόφ Μπαεμπέκ, ο οποίος «κόπηκε» από την Παρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», ο 23χρονος Γάλλος που θεωρήθηκε ένα από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας του, δεν έκανε το «μπαμ» που όλοι περίμεναν και έτσι δεν πήρε ευκαιρίες στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Μόλις ο Ουνάι Έμερι ενημέρωσε πως δεν τον υπολογίζει, άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτοι «μνηστήρες», με τον Ολυμπιακό να είναι ένας εξ αυτών, ενώ στην λίστα υπάρχουν επίσης και η Σεντ Ετιέν, με την οποία πέρσι έπαιξε ως δανεικός.

Παράλληλα, για τον φορ που πέρσι πέτυχε 3 τέρματα σε 23 συμμετοχές, έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο η μπορντό, όσο και η Φιορεντίνα, κάτι που σημαίνει πως δεν αποτελεί μία εύκολη περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα