Ετοιμος να γράψει ιστορία ο ΠΑΣ!

Gazzetta team
Ετοιμος να γράψει ιστορία ο ΠΑΣ!

bet365

Τι είπε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου, οι Γιαννιώτες που έχουν πάει Νορβηγία και το κλίμα πριν την ρεβάνς του 3-0 με την Οντ Γκρένλαντ.

Είναι ο πρώτος εκπρόσωπος της χώρας μας που μπήκε στις ευρωπαϊκές μάχες. Στο πρώτο του παιχνίδι μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Νίκησε με 3-0 την Οντ Γκρένλαντ με αποτέλεσμα να σκέφτεται ήδη την Αλκμααρ. Ομως ακόμα δεν έχει προκριθεί. Ιστορία δεν έχει γραφτεί. Ακόμα τουλάχιστον.

Αυτό θα γίνει την Πέμπτη στη Νορβηγία. Εκεί όπου έχουν ήδη ταξιδέψει αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΣ για να δουν από κοντά την πρώτη πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στην ιστορία του. Αυτό δήλωσε άλλωστε και ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι. «Είναι μεγάλη χαρά για μας. Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων και θα κάνουμε το παν να φύγουν χαρούμενοι».

Οσο για το παιχνίδι; «Για μας είναι ένα πάρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, παίζουμε με μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή και στο δεύτερο παιχνίδι θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετική. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Έχουμε ένα αβαντάζ από το πρώτο παιχνίδι, αλλά για να το διατηρήσουμε πρέπει να έχουμε τη στάση, τη νοοτροπία, την υπευθυνότητα, την πειθαρχία και την αγωνιστικότητα που πρέπει. Χαρακτηριστικά που πιστεύω ότι θα τα έχουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θέλουμε πάρα πολύ να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα καταφέρουμε», είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ.

Από την μεριά του ο Τζημόπουλος τόνισε πως περιμένει μια πολύ καλύτερη Οντ σε σχέση με το ματς στην Ελλάδα. «Το σκορ του πρώτου αγώνα έχει δημιουργήσει ένα αβαντάζ για την ομάδα μου. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στη νεότερη ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι το επόμενο. Όλοι ανυπομονούμε να αρχίσει ο αγώνας, να δώσουμε τα πάντα και να κερδίσουμε. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν πιστεύω ότι θα δημιουργήσει εφησυχασμό. Η Οντ είναι καλή ομάδα και δεν πρόκειται να παρουσιαστεί όπως στα Γιάννενα. Ίσως μας υποτίμησε, ίσως δεν μας ήξερε, αλλά εδώ θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

Εμείς θα διατηρήσουμε το σύστημα που έχουμε τους τελευταίους μήνες και μας έχει οδηγήσει στην επιτυχία. Η ομάδα συμπλήρωσε 9 αγώνες αήττητη με αυτό και αποτελεί και ρεκόρ αήττητου σερί για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν συνεχίσουμε να είμαστε ταπεινοί και να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο, είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα», είπε ο δεύτερος αρχηγός του ΠΑΣ.

H ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται από την Τρίτη στη Νορβηγία κι έκανε δύο προπονήσεις στο γήπεδο το οποίο έχει πλαστικό χλοοτάπητα κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει λίγο περισσότερο τον ΠΑΣ. Προφανώς το αβαντάζ είναι τεράστιο για τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη αλλά θα ήθελαν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα πριν αντιμετωπίσουν την Αλκμααρ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα