«Ευχαριστώ» Κούγια σε Πηλαδάκη

«Ευχαριστώ» Κούγια σε Πηλαδάκη

Gazzetta team
«Ευχαριστώ» Κούγια σε Πηλαδάκη

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας, με δήλωσή του στο επίσημο site της ΑΕΛ, ευχαριστεί δημόσια τον Κώστα Πηλαδάκη για την συμφωνία τους σε ότι αφορά το AEL FC Arena.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Πηλαδάκη γιατί απέδειξε ότι θέλει να βοηθήσει την ΠΑΕ ΑΕΛ σε αυτήν την δύσκολη μεταβατική περίοδο όπου προσπαθούμε να χτίσουμε μια αξιοπρεπή ποδοσφαιρική ομάδα για αυτόν τον λόγο άλλωστε τον προσκάλεσα να δώσει το παρόν στο AEL FC ARENA είτε στις 2 Αυγούστου στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσουμε με τον Ατρόμητο είτε στις 10 του μηνός όπου θα είναι το φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη όπου είναι προγραμματισμένη η απονομή του Κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΠΑΕ ΑΕΛ και των μεταλλίων προς τους ποδοσφαιριστές.

Απομένει να τελειώσουμε οποιαδήποτε τριβή με τον κ.Πλεξίδα ο οποίος πιστεύω ότι αγαπάει την ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε δια παντός να πάψει να αποτελεί για οτιδήποτε άλλο θέμα συζήτησης εκτός από τις επιδόσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να τελειώσουν τα προβλήματα με μια μερίδα οργανωμένων οπαδών μας ώστε στις 2 του μηνός στο φιλικό ματς που θα δώσουμε να διοργανώσουμε μια ακόμα ποδοσφαιρική γιορτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα