Πλατανιάς - Μοντάνα 2-0

Νίκος Τσιώκος
Πλατανιάς - Μοντάνα 2-0

bet365

Με δύο τέρματα των νεοαποκτηθέντων Μανούσου και Πριντέτα, ο Πλατανιάς πήρε την πρώτη του νίκη σε φιλικό παιχνίδι με 2-0 κόντρα στη Μοντάνα.

Φιλικό παιχνίδι με τη βουλγαρική Μοντάνα περιελάμβανε η Τετάρτη (20/7) για τον Πλατανιά στο Πράβετς, όπου οι Χανιώτες βρίσκονται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Οι Κρητικοί πήραν την πρώτη τους νίκη σε φιλικό, καθώς επικράτησαν 2-0 της αντιπάλου χάρη στα τέρματα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της νέας σεζόν.

Ο Γιώργος Μανούσος άνοιξε το σκορ στο 52' και ο Βιτάλι Πριντέτα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 80', με τον Γιώργο Παράσχο να βγάζει τα συμπεράσματά του και να παίρνει θετικά μηνύματα από αυτό το ματς. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι ο Πλατανιάς δοκιμάζει τον Φιλίπ Φιλίποφ, με τον Βούλγαρο ακραίο μπακ να ξεκινάει βασικός.

Η σύνθεση του Πλατανιά

Α' Ημίχρονο: Σωτηρίου, Κάργας, Καρυπίδης, Κουλιμπαλί, Φιλίποφ, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Τσουράκης, Ντίνας, Ντιλαβέρ.

Β' Ημίχρονο: Κασωτάκης, Μπανανά, Πριντέτα, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Μουνάφο, Ντεβέσα, Γουνδουλάκης, Ηλιάδης, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα