Κετσπάγια: «Πολλές ευκαιρίες αλλά...» (vids)

Κετσπάγια: «Πολλές ευκαιρίες αλλά...» (vids)

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Πολλές ευκαιρίες αλλά...» (vids)

bet365

Προβληματισμένος για τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, συμπληρώνοντας πως τα φιλικά δεν αποτελούν κριτήρια ενόψει Σεντ Ετιέν.

Η Ενωση επικράτησε με 2-0 του Αρη Λεμεσού αλλά το σκορ θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερο αν οι Κιτρινόμαυροι εκμεταλλεύονταν τις ευκαιρίες που έκαναν.

«Με προβληματίζει το γεγονός ότι κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Βέβαια είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που είχε 11 παίκτες στην άμυνα, θα αντιμετωπίσουμε πολλά τέτοια ματς στο πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι κριτήριο αυτό το ματς για το ευρωπαϊκό που ακολουθεί. Νικήσαμε και στα πέντε φιλικά, ήμασταν καλά αμυντικά και οργανωμένοι αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε», είπε ο Γεωργιανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Αλμέιδα.

«Σίγουρα δεν θα είναι έτοιμος με Σεντ Ετιέν. Θέλει αρκετή δουλειά. Έκανε δύο προπονήσεις, ήθελε να παίξει στο φιλικό, αλλά είναι μακριά από το να μπορεί να παίξει σε επίσημα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα