Αλμέιδα: «Η ομάδα να νικάει...»

Αλμέιδα: «Η ομάδα να νικάει...»

Gazzetta team
Αλμέιδα: «Η ομάδα να νικάει...»

bet365

Ο Ούγκο Αλμέιδα έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ και μίλησε... ομαδικά, κάνοντας ένα σχόλιο και για την κατάσταση του.

Ο Πορτογάλος φορ πέρασε ως αλλαγή στο 76' και λίγα λεπτά μετά θα μπορούσε να σκοράρει με ωραίο σουτ. Δεν το έκανε αλλά έχει χρόνο μπροστά του για αυτό.

«Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο κουρασμένος, είναι λίγο βαριά τα πόδια αλλά θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το σημαντικό είναι η ομάδα να μάθει να νικάει, είτε φιλικά είτε επίσημα, με οποιοδήποτε σκορ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γνωριστούμε καλύτερα για να βρισκόμαστε πιο εύκολα στο γήπεδο», ήταν οι δηλώσεις του μετά την λήξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα