Τα έργα στη Λεωφόρο (pics)

Τα έργα στη Λεωφόρο (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Τα έργα στη Λεωφόρο (pics)

bet365

Εμφανέστατες οι πρώτες αλλαγές στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Συνεχίζονται τα έργα, κλειστές για το κοινό οι θύρες 1-5, υπάρχει κόσμος αλλά όχι καθίσματα στο πέταλο των οργανωμένων.

Τα έργα ανακαίνισης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» συνεχίζονται και ορισμένες από τις αλλαγές έγιναν αντιληπτές και με το παραπάνω, στο φιλικό με την Τσβόλε, μια εβδομάδα πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πέταλο των οργανωμένων δεν υπάρχουν καθίσματα, μονάχα το τσιμέντο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε μερίδα κόσμου να βρεθεί στις θύρες 13-14.

Κλειστές για το κοινό οι εξέδρες 1-5, όπου συνεχίζονται οι εργασίες για να πάρει η Λεωφόρος την πιο σύγχρονη μορφή της...

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα