Επαφές με τον Χατζηϊσαΐα

Επαφές με τον Χατζηϊσαΐα

Ο ατζέντης του Δημήτρη Χατζηϊσαΐα, Τάσος Δανιάς, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τον Λούμπος Μίχελ, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του παίκτη στη Στεάουα και να ανοίξει ο δρόμος για τον Βαρέλα.  

Επαφές με τον Χατζηϊσαΐα

Ο Δημήτρης Χατζηΐσαΐας είναι μέρος της συμφωνίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Στεάου Βουκουρεστίου για την μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα. Ο Έλληνας αμυντικός δεν ήταν «ζεστός» στο να πάει στη Ρουμανία, ωστόσο στον δικέφαλο πιστεύουν πως από τη στιγμή που ο Ίβιτς έτδειξε ότι δεν τον έχει στις πρώτες του επιλογές, θα είναι καλό για έναν χρόνο να πάει δανεικός στη Στεάουα, προκειμένου να αγωνιστεί περισσότερο. Αυτό είναι και το επιχείρημα που του προβάλλουν.

Ο ατζέντης του Χατζηϊσαΐα, Τάσος Δανιάς, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές με τον Μίχελ και η πλευρά του παίκτη να πάρει την τελική της απόφαση, που όπως φαίνεται πλέον είναι αρκετά πιθανόν να είναι αυτή της μετακίνησης για έναν χρόνο. Σε περίπτωση που συμφωνήσει, ο Βαρέλα θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο.

Best of internet