Ολυμπιακός: Τελική πρόβα πριν τ' αστέρια

Ολυμπιακός: Τελική πρόβα πριν τ' αστέρια

bet365

Σήμερα στις 21:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, μπροστά στον κόσμο του, μία εβδομάδα πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν.

Απόψε στις 21:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, ένα ματς πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στις 27/7 θα γίνει το πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκης» και το δεύτερο ματς θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 στο Ισραήλ.

Ο Βίκτορ, πάντως, έβγαλε κανονικά αποστολή για το σημερινό ματς με τους Ντα Κόστα, Πουλίδο και Τσόρι να μην είναι στην αποστολή.

Ετσι, την 23μελή αποστολή αποτελούν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Μένει να δούμε ένα μέρος από τα πλάνα του 40χρονου Ισπανού τεχνικού, μιας και λίγο πριν τα ματς την Χάποελ δύσκολα θα φανερώσεις όλες του τις προθέσεις. Εξάλλου, δεν έχει στη διάθεσή του και τους Πουλίδο-Τσόρι που αποτελούν βασικά μέλη του ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα