Κούγιας: «Άρης και ΟΦΗ να μου... ανάψουν κεράκι»

Gazzetta team
Κούγιας: «Άρης και ΟΦΗ να μου... ανάψουν κεράκι»

bet365

Την άποψή του ότι Άρης και ΟΦΗ θα λάβουν κανονικά άδεια, εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.

Τον δρόμο για την άδεια του Άρη και του ΟΦΗ, έχει ανοίξει η ΑΕΛ, όπως ανέφερε Αλέξης Κούγιας, που μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» και τόνισε πως, αν οι δύο ομάδες ακολουθήσουν τα δικά του... βήματα, δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

«Ο Άρης και ο ΟΦΗ θα πρέπει του Αγίου Αλεξίου να μου ανάβουν ένα κεράκι. Αν δει κάποιος πώς εξελίχθηκε η αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ με τα νομικά επιχειρήματα που χρησιμοποιήσαμε σε συνδυασμό με το ότι πραγματικά άλλαξε και το νομικό καθεστώς φέτος, τουλάχιστον για τον Άρη και τον ΟΦΗ θα υπάρξει αδειοδότηση χωρίς προβλήματα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Εμείς σαν ΑΕΛ, κάνοντας σοβαρή νομική δουλειά και αξιοποιώντας και το γεγονός ότι ο κύριος Πηλαδάκης ήδη είχε εκκαθαρίσει την εταιρεία και ήδη είχε δημοσιεύσει ισολογισμό εκκαθαρίσεως, συγχρόνως καταφέρνοντας να διαγράψουμε την ΠΑΕ του κυρίου Πηλαδάκη από το μητρώο της ΕΠΟ, γιατί εκεί υπήρχαν τρεις ΠΑΕ. Υπήρχε η προηγούμενη του κυρίου Παπανικολάου, του κυρίου Πηλαδάκη και του κυρίου Πλεξίδα. Με σωστή νομική δουλειά και πεντακάθαρα οικονομικά, πείσαμε ότι τα προβλήματα που είχε η ΠΑΕ του κυρίου Πλεξίδα πέρυσι με οφειλές σε παίκτες, σε άλλους, είχαν ήδη ρυθμιστεί από μένα, είχαμε ήδη φορολογική - ασφαλιστική ενημερότητα και συγχρόνως δώσαμε ένα πλάνο με προοπτική, ώστε και η εισήγηση του κυρίου Δημητρίου και παμψηφεί απόφαση της επιτροπής να είναι θετική. Εύχομαι να κάνουν την ίδια σοβαρή δουλειά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα