Εβγαλε αποστολή ο Βίκτορ!

Gazzetta team
Εβγαλε αποστολή ο Βίκτορ!

bet365

Χωρίς τους Ντα Κόστα, Πουλίδο και Τσόρι θα πάει στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός για το φιλικό με τον Ατρόμητο (21:00).

Τσόρι και Πουλίδο ήταν γνωστό ότι δεν θα μπορούσαν ν' αγωνιστούν στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Αμφότεροι είχαν πρόβλημα στο γόνατο και αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμούς στο τέλος της εβδομάδας ώστε να είναι έτοιμοι 100% στο πρώτο παιχνίδι με την Χάποελ.

Ωστόσο προέκυψε κι άλλο πρόβλημα. Αυτό του Ντα Κόστα ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός αποστολής. Ναι εκτός αποστολής. Ο Βίκτορ έβγαλε αποστολή για το φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (21:00) στην οποία συμπεριέλαβε 23 παίκτες.

Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Εκτός έμεινε και ο Ρέτσος ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμά του όπως φυσικά και ο Ομάρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα