Μετά την... εξάρα η πεντάρα

Gazzetta team
Μετά την... εξάρα η πεντάρα

bet365

Σε... νέο ξεμούδιασμα ο Παναιτωλικός επικράτησε με 5-0 της Κ20. Πέντε διαφορετικοί οι σκόρερ της ομάδας του Αγρινίου.

Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί... φιλικό. Περισσότερο προπόνηση. Ξεμούδιασμα. Οπως έγινε και προ ημερών όταν ο Παναιτωλικός είχε νικήσει με 6-0 την Κ20. Την Τρίτη το απόγευμα επαναλήφθηκε το ίδιο... σκηνικό με την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη να επικρατεί με 5-0 αυτήν την φορά.

Σκόρερ για τον Παναιτωλικό ήταν οι Ουάρντα (14'), Ρότσα (19'), Παπάζογλου (59'), Μαρκόφσκι (74') και Κλέσιο (86'). Η αποστολή του Παναιτωλικού θ' αναχωρήσει για την Ιταλία για τη συνέχεια της προετοιμασίας τους.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κριστιάνο, Μάκος, Χαντάκιας, Μύγας, Ρότσα, Πάουλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Ρόσα, Ουάρντα, Τομανέ.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Τσοκάνης, Κούσας, Ροντρίγκες, Παπάζογλου, Μαλής, Φερέιρα, Μουνιός, Κλέσιο, Μαρκόβσκι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Κ20: Κολοβούρης, Μαλής, Μιχάι, Πριόνας, Τασιούλης, Κοντογιάννης, Νταλακούρας, Γιαννιώτης Ηλ., Καββαδίας, Βακράκος, Μωραΐτης
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κουσιάδης, Γιαννιώτης Δ., Μπακογιάννης, Μπελεβώνης, Παράς, Χριστογιάννης, Τσιγγάρας, Γεωργούσης, Γανωτάκης, Γκασούκας, Κούστας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα