Με την Χάποελ ο Ολυμπιακός

Με την Χάποελ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Με την Χάποελ ο Ολυμπιακός

bet365

Με το 3-2 του πρώτου αγώνα η ομάδα από το Ισραήλ προκρίθηκε μιας και στη ρεβάνς με την Σέριφ κράτησε τη «λευκή» ισοπαλία. Την Τετάρτη το πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκης».

Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα των δύο αγώνων. Και στις δύο περιπτώσεις η... ευνοούμενη ήταν η Χάποελ Μπερ Σεβά η οποία προκρίθηκε και θα πέσει πάνω στον Ολυμπιακό. Στο πρώτο, στο Ισραήλ, η Χάποελ κέρδισε πέναλτι κι ευστόχησε παίρνοντας τη νίκη με 3-2 και ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση κόντρα στην Σέριφ.

Στη ρεβάνς η Σέριφ κέρδισε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα με το παιχνίδι στο 0-0, με τον Χόμπαν μάλιστα ν' αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να χάνει το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Ωστόσο αυτό πέρασε ανεκμετάλλευτο και η Χάποελ κρατώντας την «λευκή» ισοπαλία προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκεί θα συναντήσει τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν την Χάποελ 27 Ιουλίου (21:45) και θα πάνε στο Ισραήλ στις 3 Αυγούστου για την ρεβάνς με στόχο την πρόκριση στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αρχηγός της Μπερ Σεβά, Ελιαγίβ Μπαρντά μιλώντας προ ημερών στο gazzetta.gr είχε χρίσει φαβορί τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντας τον «μέγεθος στην Ευρώπη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα