Ο Μαρινάκης και οι... αποστάσεις του Ιβάν!

Ο Μαρινάκης και οι... αποστάσεις του Ιβάν!

Ο Μαρινάκης και οι... αποστάσεις του Ιβάν!

bet365

Μια φωτογραφία επανέφερε στο προσκήνιο τις σχέσεις του Ανδρέα Παπαμιμίκου με τον Ιβάν Σαββίδη, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Μια φωτογραφία του πρώην γενικού γραμματέα της ΝΔ δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στην Κρήτη, συζητήθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες στα πέριξ της Τούμπας.

Μάλιστα φαίνεται ότι στάθηκε αφορμή για να κρατήσει, εκ νέου, αποστάσεις ο Ιβάν Σαββίδης από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο οποίος διατηρεί οικογενειακή σχέση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σύντομα θα παντρευτεί τη ανιψιά του, Σόνια.

Πριν από λίγους μήνες οι φήμες για εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ, διαψεύστηκαν και στην πράξη αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε θέμα συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι αντιδράσεις του κόσμου στο ενδεχόμενο και μόνο της παρουσίας του Ανδρέα Παπαμιμίκου, έφτασαν στα αφτιά του Ιβάν Σαββίδη, που όπως και τότε έτσι και τώρα, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και την σχέση του με τον δικηγόρο και πολιτικό από τη Λάρισα.

«Ο κ. Παπαμιμίκος έχει τη δική του διαδρομή και τις σχέσεις του, αλλά αυτό δεν είναι θέμα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν έχει κάποιου είδους συνεργασία ή επαγγελματική σχέση μαζί του», σχολίαζαν σήμερα στενοί συνεργάτες του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ότι «ο κ. Σαββίδης δε θέτει όρους στους συγγενείς του για το ποιον θα παντρευτούν…».

Το θέμα είναι «λεπτό» και η παρουσία του κ. Παπαμιμίκου στην ίδια εκδήλωση, εκδότη-φίλου του κ. Μαρινάκη, στην Κρήτη ανέδειξε για άλλη μια φορά τη μεγάλη απόσταση που χωρίζει τον σημερινό ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό και τον μεγαλομέτοχό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα