Ανακοίνωσε Λάζιτς η Ξάνθη

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Λάζιτς η Ξάνθη

bet365

Ο εδώ και καιρό κλεισμένος Τζόρτζε Λάζιτς είναι και επίσημα παίκτης της Ξάνθης, καθώς ανακοινώθηκε από την «ακριτική» ομάδα.

Ο 33χρονος μέσος τα είχε βρει σε όλα με τους «Ακρίτες» και το μόνο που έμενε ήταν οι ανακοινώσεις. Η Ξάνθη προχώρησε στην επισημοποίηση της συμφωνία με τον Σέρβο, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Ράσβαν Λουτσέσκου.

Ο Λάζιτς έχει φορέσει την φανέλα της Μέταλουργκ για έξι χρόνια με 115 συμμετοχές και 21 τέρματα, ενώ στην Παρτιζάν είχε κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο. Πέρυσι είχε ενδιαφερθεί τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο ΑΠΟΕΛ για την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Xanthi FC ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Djordje Lazic. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 22 στη φανέλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα