Και πάλι πρωταθλητές (pics)

Και πάλι πρωταθλητές (pics)

Gazzetta team
Και πάλι πρωταθλητές (pics)

bet365

Τελέστηκε στο Ρέντη ο αγιασμός για την επόμενη σεζόν. Παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως και όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης.

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Ρέντη ενόψει της επόμενης σεζόν η οποία θ' αρχίσει νωρίτερα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές λόγω των προκριματικών στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το παρών στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού έδωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και όλα τα μέλη της διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Στου Ρέντη βρέθηκε και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πατέρα Δημήτριο ο οποίος ευχήθηκε πάλι στους «ερυθρόλευκους» να είναι πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα