Τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

Τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

Τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το πρώτο φιλικό με τους «ερυθρόλευκους» το οποίο θα γίνει την Τετάρτη στις 21:00.

Με 10 ευρώ θα μπορούν οι φίλαθλοι του Ατρομήτου να δουν το πρώτο (φιλικό) παιχνίδι της σεζόν. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι στ' αποκαλυπτήρια για τη νέα χρονιά και η ΠΑΕ ανακοίνωσε τις τιμές για τα εισιτήρια.

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τους φιλάθλους μας ότι η πώληση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης 20 Ιουλίου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Περιστερίου θα ξεκινήσει αύριο (Τρίτη)  από το εκδοτήριο της Θύρας 2 και θα πραγματοποιηθεί από τις 17.30 μέχρι τις 20.00.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλείσθε να προσέλθετε έγκαιρα για την αγορά εισιτήριου προσκομίζοντας τα ακριβή στοιχεία Αστυνομικής Ταυτότητας και αριθμού ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.
Το Παιδικό Εισιτήριο αφορά παιδιά γεννημένα μέχρι το 2002 και επίσης είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΜΚΑ.
Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας μπορούν εκτός από το εκδοτήριο να αγοράσουν εισιτήριο από σήμερα μέσω του Atromitos OnLineTicket στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: ttp://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/»

 

Best of internet