Αναστασιάδης: «Καλύτερα εκτός το πρώτο...»

Αναστασιάδης: «Καλύτερα εκτός το πρώτο...»

Αναστασιάδης: «Καλύτερα εκτός το πρώτο...»

Ο Αγγελος Αναστασιάδης τόνισε πως θα ήταν καλύτερο για την ΑΕΛ η πρώτη αγωνιστική να ήταν εκτός έδρας. «Ολα να λειτουργήσουν καλύτερα...»

Παρά το γεγονός ότι η πρώτη αγωνιστική είναι μάλλον καλή για την Λάρισα (εντός έδρας με την Βέροια) εντούτοις ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αγγελος Αναστασιάδης θα προτιμούσε να έδινε η ομάδα του το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας.

Αυτό δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Ελατοχώρι εκεί όπου προετοιμάζεται η ΑΕΛ. «Θα προτιμούσα να παίξουμε εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι, αλλά ούτως η άλλως με όλους θα παίξουμε και πρώτο και δεύτερο και τρίτο. Το θέμα είναι πόσο εμείς θα είμαστε έτοιμοι και όλα εξαρτώνται από εμάς, αυτή είναι η σκέψη μας», είπε αρχικά ο Αγγελος Αναστασιάδης για να καταλήξει λέγοντας ότι

«Θα κοιτάξουμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά το καθένα, σαν να είναι τελικός και να κάνω μια ευχή αυτό το πρωτάθλημα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη εξέλιξη, από πλευράς φιλάθλων από πλευράς ποδοσφαιριστών, από πλευράς διαιτητών, από πλευράς διοικήσεων, όλα να λειτουργήσουν καλύτερα απ’ ότι έχουν λειτουργήσει μέχρι στιγμής».

Best of internet