Κρέσπο: «Θα είμαστε 100% έτοιμοι με Άγιαξ»

Κρέσπο: «Θα είμαστε 100% έτοιμοι με Άγιαξ»

Κρέσπο: «Θα είμαστε 100% έτοιμοι με Άγιαξ»

bet365

Ο Χουάν Άγχελ Κρέσπο δεν έχει συμπληρώσει ένα μήνα στον ΠΑΟΚ κι όμως, όπως λέει, νοιώθει καλά. Ο Ισπανός αμυντικός μιλάει για τον ίδιο, τα πρώτα συμπεράσματα και τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ.

Για τον Ισπανό πρώην κεντρικό αμυντικό της Άστον Βίλα, οι αγώνες με τον Άγιαξ είναι μια πρόκληση. Μιλώντας στο Gazzetta.gr έδειξε σχεδόν σίγουρος για την ετοιμότητα, τόσο του ιδίου, όσο και της ομάδας, ενόψει των δύο αγώνων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδαλουσιάνος αμυντικός:

-Πως τα βρήκες τα πράγματα στον ΠΑΟΚ;

«Δεν περίμενα κάτι το διαφορετικό. Περίμενα μια ομάδα με καλή οργάνωση, όπως και βρήκα, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα, όπως μπορώ, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

-Μέχρι τα ματς με τον Άγιαξ, υπάρχει λίγος χρόνος, θα μπορέσεις να έχεις ταιριάξει με τον έτερο στόπερ της ομάδας; Θα έχετε βρει τη χημεία σας μέσα στο γήπεδο;

«Ήρθα στην ομάδα μια εβδομάδα αργότερα, αλλά σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας, είναι στο χέρι του προπονητή το ποιος θα αγωνιστεί. Θα είμαι εγώ, αυτός που θα ξεκινήσει, θα είναι κάποιος άλλος, αυτός το γνωρίζει. Πάντως, θα είμαι 100% έτοιμος».

-Πως προετοιμάζεσαι για τα παιχνίδια κόντρα στον Άγιαξ;

«Μπροστά μας είναι μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Άγιαξ, γνωστή σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Πιστεύω, όμως, ότι θα είμαστε έτοιμοι. Θα παίξουμε με πάθος και πολύ όρεξη μέσα στο γήπεδο και θεωρώ ότι έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».

-Η προσαρμογή σου στην ομάδα, στο διάστημα της προετοιμασίας, πόσο σε έχει βοηθήσει να γνωρίσεις καλύτερα τον σύλλογο, τους συμπαίκτες σου, το τι είναι ΠΑΟΚ;

«Είναι απαραίτητο για κάθε ποδοσφαιριστή να γνωρίσει σε ποια ομάδα έχει έρθει, να μάθει καλύτερα τους συμπαίκτες εντός και εκτός γηπέδων. Στον ΠΑΟΚ όλοι είναι καλά παιδιά, καλοί ποδοσφαιριστές, το επίπεδο μας είναι πολύ υψηλό και ανυπομονώ να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα