Μίχελ: «Ο Μακ ήταν εκείνος που επέλεξε Ζενίτ»

Μίχελ: «Ο Μακ ήταν εκείνος που επέλεξε Ζενίτ»

Μίχελ: «Ο Μακ ήταν εκείνος που επέλεξε Ζενίτ»

Ο Λούμπος Μίχελ αποκάλυψε ότι ο Ρόμπερτ Μακ ήταν εκείνος που επέλεξε τη Ζενίτ από τις υπόλοιπες ομάδες που τον διεκδίκησαν και τόνισε ο Λουτσέσκου τον ξεχώρισε από αγώνα της εθνικής του.  

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δήλωσε στο «championat»: «Είχαμε τρεις προσφορές για τον Ρόμπερτ. Η ομάδα που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν η Άντερλεχτ με τον Ρόμπερτ να μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί μαζί της. Ωστόσο, σήμερα στις 11 το πρωί ο Μακ αποφάσισε πως θέλει να αγωνιστεί στη Ζενίτ και να παίξει στη ρωσική Premier League, αφού πιστεύει πως αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα για αυτόν. 

Πριν από δέκα ημέρες μιλούσα με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, τον προπονητή της Ζενίτ και μου εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον παίκτη. Τον θυμόταν από τον αγώνα της Ουκρανίας με την Σλοβακία εκεί που ο Μακ είχε σκοράρει. Εμείς και η Ζενίτ έχουμε συμφωνήσει και πλέον οι διαπραγματεύσεις γίνεται μεταξύ του ατζέντη του παίκτη και της Ζενίτ για τους όρους του συμβολαίου. Πιστεύω ότι πριν το τέλος της βδομάδας το όλο ζήτημα θα έχει ολοκληρωθεί».

Best of internet