Πανόπουλος: «Δεν υπάρχει επιλογή Lose-Lose situation»

Gazzetta team
Πανόπουλος: «Δεν υπάρχει επιλογή Lose-Lose situation»

bet365

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ξάνθη, πήρε θέση για την κόντρα της Nova με την Σούπερ Λιγκ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει επιλογή Lose-Lose situation...

Θέση στην κόντρα της Λίγκας με την Nova πήρε ο Χρήστος Πανόπουλος. Ο ισχυρός άντρας της Ξάνθης, τόνισε πως πρέπει να δημιουργηθούν σχέσεις και προϋποθέσεις ώστε να βγουν και οι δύο πλευρές κερδισμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Super League και η NOVA ή η NOVA και η Super League, έχουν αποκλειστικά μόνο δύο επιλογές. Και μόνο αυτές.

Να δημιουργήσουν:

1 επιλογή: Μία «WIN – WIN situation»

2επιλογή: Μία «LOSE – LΟSE situation»

Θεωρώ ότι η επιλογή «LOSE – LOSE situation» δεν υπάρχει. Αν υπάρξει αυτή η επιλογή, θεωρώ ότι θα είναι μία επιλογή για ανεγκέφαλους, ειδικά σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον.

Πρέπει λοιπόν, οι δύο συμβαλλόμενοι να δημιουργήσουν ΑΜΕΣΑ, σχέσεις και προϋποθέσεις για μία «WIN – WIN situation», που στόχο θα έχει ένα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα επαγγελματικό ποδόσφαιρο γιατί είναι υποχρέωσή τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Καλώς ή κακώς, άμεσα ή έμμεσα, το υπηρετούν και οι δύο»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα