Σε ρυθμούς... Νορβηγίας

Σε ρυθμούς... Νορβηγίας

Ο Γιάννης Πετράκης συνεχίζει την προετοιμασία του ΠΑΣ χωρίς προβλήματα. Η ενημέρωση για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στην Σκανδιναβία.

Σε ρυθμούς... Νορβηγίας

Αυτή και αν είναι εβδομάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Και για την ώρα όλα του... πηγαίνουν καλά. Δεν είναι μόνο το 3-0 επί της Οντ Γκρέναλντ. Είναι και το γεγονός ότι ο Γιάννης Πετράκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στις προπονήσεις.

Οπως φυσικά είναι και το... ταξίδι-εμπειρία στη Νορβηγία για την ρεβάνς. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η διοίκηση του ΠΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στη Νορβηγία.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στη Νορβηγία για τον επαναληπτικό της 21ης Ιουλίου ότι...
την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει ξεχωριστό εκδοτήριο για τον κόσμο μας στη Θύρα που θα φιλοξενηθούμε. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι €15 και η διάθεση θα αρχίσει τρεις ώρες πριν την έναρξη. Στον χώρο θα βρίσκεται ο Υπεύθυνος του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων κ. Ανδρέας Πότσης για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων μας»

Best of internet