Ίβιτς: «Πιο δυνατό το νέο πρωτάθλημα»

Ίβιτς: «Πιο δυνατό το νέο πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Ίβιτς: «Πιο δυνατό το νέο πρωτάθλημα»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς τοποθετήθηκε ενόψει του νέου πρωταθλήματος, τονίζοντας πως η κλήρωση δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Πίστη στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Βλάνταν Ίβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μετά την κλήρωση του Πρωταθλήματος. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Αναλυτικά:

«Δεν είμαι της άποψης πως η κλήρωση παίζει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο, διότι για μένα, ως προπονητή, όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά.

Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό και πως οι ομάδες που την περασμένη σεζόν βρίσκονταν κάτω από τις θέσεις των Play Offs θα ενισχύσουν το ρόστερ τους και θα παρουσιαστούν πιο ισχυρές.

Έχω πίστη στην ομάδα μου και θα προετοιμαστούμε προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μέχρι να γίνει η σέντρα εμείς θα δουλεύουμε σκληρά, έχουμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν πολύ και είμαι σίγουρος πως την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε έτοιμοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα