«Πρώτη» με γκολ ο Αλμέιδα! (pics)

«Πρώτη» με γκολ ο Αλμέιδα! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
«Πρώτη» με γκολ ο Αλμέιδα! (pics)

bet365

Δείτε εικόνες από τα Σπάτα και στιγμές από την... παρθενική προπόνηση του 32χρονου Πορτογάλου φορ ως παίκτης της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Κιτρινόμαυρων.

Ο Ούγκο Αλμέιδα από την έναρξη των διαπραγματεύσεων των εκπροσώπων του με την Ένωση ζήτησε ένα πράγμα: «Να τελειώσουμε γρήγορα για να πάω προπόνηση». Έτσι κι έγινε...

Με την ολοκλήρωση του deal και των υπογραφών ο Πορτογάλος φορ έψαχνε και μιλούσε για το πώς και το πότε θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα για να ξεκινήσει δουλειά με τη νέα του ομάδα.

Αφού υπέγραψε, έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες και έκανε τις καθιερωμένες (σε τέτοιες περιπτώσεις) δηλώσεις του για τον ίδιο, το μέλλον του και τη συνεργασία του με την Ένωση, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κιτρινόμαυρων κατευθύνθηκε αμέσως στα Σπάτα.

Εκεί κι αφού πρώτα είχε τη δυνατότητα να γνωριστεί με όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (και να... ψαρώσει με το ανάστημά του και το... ύφος του, αν και απόλυτα φιλικός, ακόμη και τους πιο παλιούς) και να συνομιλήσει με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του τον καλωσόρισαν στην ΑΕΚ, έπιασε απ' ευθείας δουλειά με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις μαρτυρίες ο Αλμέιδα συμμετείχε στο δίτερμα και μάλιστα σκόραρε με το κεφάλι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα