«Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Έντσον Μπράαφχαϊντ»

«Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Έντσον Μπράαφχαϊντ»

Gazzetta team
«Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Έντσον Μπράαφχαϊντ»

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρο τον Σουριναμέζο αμυντικό Έντσον Μπράαφχαϊντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λάτσιο.

Οι λατσιάλι απέκτησαν τον Μπράαφχαϊντ από την Χόφενχαϊμ το 2014, ωστόσο ο Σουριναμέζος δεν κατάφερε να καθιερωθεί, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος. Ρεπορτάζ του «La Lazio Siamo Noi», το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με ζητήματα της ομάδας της Ρώμης, αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωσή του, ενώ τονίζει πως είναι πιθανόν να έχει δεχθεί πρόταση.

Ο 33χρονος Μπράαφχαϊντ είναι αριστερός μπακ, ο οποίος όμως μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό στόπερ. Κάνοντας μια πολύ καλή διετία στην Τβέντε από το 2007 μέχρι το 2009 πήγε στη Μπάγερν Μονάχου, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί και ζήτησε μεταγραφή προκειμένου να διεκδικήσει θέση στην Εθνική Ολλανδίας για το Μουντιάλ. Έπαιξε δανεικός στη Σέλτικ και από εκεί πήγε στη Χόφενχαϊμ, επιστρέφοντας για ένα χρόνο δανεικός στην Τβέντε. Την περίοδο αυτή κάνει προπονήσεις με την Ουτρέχτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα