«Πρώτα η Σέριφ, μετά ο Ολυμπιακός»

«Πρώτα η Σέριφ, μετά ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Πρώτα η Σέριφ, μετά ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάποελ Μπερ Σεβά, Ασί Ραχαμίμ μίλησε για την ρεβάνς στην Μολδαβία, ο οποίος αναφέρθηκε και στους «ερυθρόλευκους».

Οχι μόνο απομένει μια εβδομάδα για τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου αλλά υπάρχει και η ρεβάνς. Μια ρεβάνς μάλιστα η οποία είναι και ανοιχτή. Η Χάποελ είχε νικήσει με 3-2 την Σέριφ και πλέον απομένει ο επαναληπτικός στην Μολδαβία.

Σε αυτό στάθηκε και αθλητικός διευθυντής της Χάποελ, Ασί Ραχαμίμ. «Δεν πάμε στη Μολδαβία με υπεροψία. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Η αλήθεια είναι πως η κόκκινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι, μας βοήθησε και έτσι οι αντίπαλοι δεν ήταν σε θέση να μας δείξουν τη δυναμική τους. Μπορεί να παίζαμε με παίκτη παραπάνω, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε. Δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ, αλλά από την άλλη το καλό ήταν πως πήραμε τη νίκη. Αυτό σίγουρα μας δίνει πλεονέκτημα στον επαναληπτικό. Ωστόσο, από την άλλη δεν πάμε στο δεύτερο ματς για την ισοπαλία, παρόλο που αυτό το αποτέλεσμα μας βολεύει», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως το προπονητικό επιτελείο έχει προετοιμάσει πολύ καλά την ομάδα. Είμαι πολύ αισιόδοξος πως θα προκριθούμε στην επόμενη φάση. Εκεί, μας περιμένει ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, ο οποίος είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά δεν έχει καμία σημασία να τον σκεφτόμαστε από τώρα. Πρέπει πρώτα να τελειώνουμε τη δουλειά. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε για τον επόμενό μας αγώνα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα