Ρονάλντο από... Σεπτέμβριο

Ρονάλντο από... Σεπτέμβριο

Ρονάλντο από... Σεπτέμβριο

bet365

Στη Ρεάλ αποφάσισαν ότι ο Κριστιάνο θα επιστρέψει στη δράση στις 11 Σεπτεμβρίου, χάνοντας και τις δύο πρώτες αγωνιστικές της La Liga.

Τραυματίστηκε στο γόνατο στον τελικό του EURO στις 10 Ιουλίου και το πρόβλημα θα τον κρατούσε αρχικά ένα μήνα εκτός. Ωστόσο, εκτός από το Σούπερ Καπ Ευρώπης κόντρα στη Σεβίλλη (9 Αυγούστου), ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα χάσει ακόμα περισσότερα ματς. Το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ αποφάσισε να τον πάει ακόμα πιο συντηρητικά και σε συνδυασμό με την πιο προσεγμένη προετοιμασία, θα επιστρέψει στη δράση αρχές Σεπτεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος σούπρ σταρ θα απουσιάσει από τις δύο πρώτες αγωνιστικές της La Liga που ξεκινάει 19 Αυγούστου. Δεν θα παίξει δηλαδή στην πρεμιέρα με τη Σοσιεδάδ εκτός και με τη Θέλτα εντός. Ντεμπούτο γφια τη σεζόν θα κάνει στις 11 Σεπτεμβρίου με την Οσασούνα εντός. Παράλληλα δεν θα παίξει και με την Εθνική Πορτογαλίας στις 6 Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στην Ελβετία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα