Στη Ζενίτ ο Μακ!

Στη Ζενίτ ο Μακ!

Στη Ζενίτ ο Μακ!

bet365

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα είναι τελικά η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόμπερτ Μακ, αφού ήρθε σε συμφωνία με τους Ρώσους! Δεδομένο το «deal» και με ΠΑΟΚ!

Ο Σλοβάκος άσος, έπειτα από εξαιρετική σεζόν με τον «δικέφαλο του βορρά» και καλό Euro 2016, ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει 3,5 εκατ.ευρώ, λόγω και ... Λουτσέσκου, είναι δεδομένη η συμφωνία των δύο πλευρών και πλέον, έχει δώσει τα χέρια και ο Μακ με τους ανθρώπους του ρωσικού συλλόγου ώστε να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του.

Το μοναδικό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του, με τον παίκτη να ταξιδεύει από Βρυξέλλες για τη Γενεύη, όπου πραγματοποιεί την καλοκαιρινή της προετοιμασία η νέα του ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην, πλέον, παίκτης του ΠΑΟΚ είχε επαφές και με την Άντερλεχτ, αλλά δεν οδήγησαν σε «γάμο» οι διαπραγματεύσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα