Ο... νέος Ατρόμητος μας συστήνεται!

Ο... νέος Ατρόμητος μας συστήνεται!

Νίκος Μαρούδας
Ο... νέος Ατρόμητος μας συστήνεται!

bet365

Κατευθείαν στα βαθιά ο Ατρόμητος, που στο πρώτο του φιλικό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Τα νέα πρόσωπα, οι εσωτερικές μεταγραφές και ο πιο... άνετος Δέλλας που πρέπει να προσέξουμε!

Το.. κλισέ «πολύ νωρίς για συμπεράσματα», αυτή τη στιγμή ισχύει πέρα ως πέρα. Ο Ατρόμητος, μόλις έχει ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και ετοιμάζεται για το Πήλιο όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ωστόσο, πριν απ' αυτό, υπάρχει το πρώτο φιλικό που είναι απέναντι σε έναν πολύ πιο έτοιμο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό. Ακόμα και σε ένα τέτοιο φιλικό όμως, μπορούμε να αποκτήσουμε μια πρώτη εικόνα για τον νέο Ατρόμητο, τον Ατρόμητο με την ταυτότητα του Δέλλα!

Οι νέοι

Μπορεί οι μεταγραφές του Ατρόμητου την φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να μην είχαν την... λάμψη του παρελθόντος, ωστόσο έχουν στόχο την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας. Από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο Περιστέρι, μεγαλύτερη περιέργεια υπάρχει για τον Μπάγκα, ο οποίος είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό.

Κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται να τον δούμε, ουσιαστικά, για πρώτη φορά με τις μέχρι τώρα αναφορές να είναι θετικές. Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ο Δέλλας τον δοκίμασε κυρίως ως 6άρι και δεν τον απογοήτευσε...

Από εκεί και πέρα έχουμε και τους Ντιγκινί, Ζησόπουλο, αλλά και τον Γκουγκούδη. Ο τελευταίος είναι για εναλλακτική λύση, με τους δύο πρώτους να είναι γνωστό το τι μπορούν να δώσουν σε οποιαδήποτε ομάδα. Ο Ντιγκινί, μετά την μέτρια περσινή του χρονιά στο... ναυάγιο του Πανθρακικού, δείχνει έτοιμος για μια εντελώς διαφορετική χρονιά. Σε ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον, θέλει να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί από τον Δέλλα, από τα μαλλιά. Ο Έλληνας τεχνικός, τον προορίζει για την θέση του επιτελικού μέσου και του κρυφού επιθετικού, κάτι που ίσως δούμε και την Τετάρτη.

Όσο για τον Ζησόπουλο, δεν χρειάζονται πολλά. Γνωρίζουν όλοι τι να περιμένουν από αυτόν. Θα τα δίνει όλα για το αστέρι είτε ως στόπερ, είτε ως αμυντικός χαφ.

Δεύτερες ευκαιρίες

Ως... μεταγραφές παρακολουθούνται από το τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου και κάποιοι ποδοσφαιριστές που παίρνουν την δεύτερη ευκαιρία τους. Ο λόγος για τους Κεϊτά, Στόιτσεφ και Ματέι. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έκαναν μια μέτρια χρονιά πέρσι στο Περιστέρι με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Ο Τραϊανός Δέλλας, έχει για τον καθένα ένα ξεκάθαρο, πλέον, πλάνο και σε αυτό πάνω τους κρίνει. Για την ώρα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τις πρώτες προπονήσεις, και οι τρεις δείχνουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Αν όσα κάνουν στις προπονήσεις, τα δείξουν και στους αγώνες, τότε ίσως να μιλάμε για τρεις ακόμα (πολύ καλές) μεταγραφές.

Το αγαπημένο 4-2-3-1 του Δέλλα

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το αγωνιστικό πλάνο του Τραϊανού Δέλλα και το οποίο θα δούμε για πρώτη φορά φέτος στο φιλικό της Τετάρτης. Ο Έλληνας τεχνικός, δεν αναμένεται να μας εκπλήξει ιδιαίτερα, μιας και το 4-2-3-1 είναι το σύστημα που... αγαπάει και με το οποίο θα πορευτεί για ακόμα μια σεζόν.

Αν και είναι νωρίς ώστε να μιλήσουμε για το τακτικό κομμάτι, ότι έδειξε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, προσανατολίζεται και πάλι να αφήσει τον Ούμπιντες στο χώρο του κέντρου. Κάτι που έκανε με μεγάλη επιτυχία από τον Ιανουάριο και μετά. Από εκεί και πέρα, δεκάρι όπως ήδη είπαμε θα είναι ο Ντιγκινί, με τους Στόιτσεφ, Μπρίτο και Γροντή να διεκδικούν επίσης την συγκεκριμένη θέση.

Σε ότι αφορά την επίθεση, το θέμα του Λε Ταλέκ μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα (πάμε για θετική κατάληξη), αλλά σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις ο Γάλλος φαίνεται να έχει κερδίσει τον Δέλλα. Βέβαια, υπάρχει και η σίγουρη λύση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ενώ ο «Κολοσσός» έχει ζητήσει και από τον Ντιγκινί να πατάει σε κάθε ευκαιρία περιοχή.

Οσο για την άμυνα; Δεν άλλαξε κάτι οπότε η τετράδα Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης (διεκδικεί θέση και ο Ζησόπουλος), Mπίτολο θα είναι ίδια ενώ στ' αμυντικά χαφ οι Κεϊτά και Μπάγκα δείχνουν να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα