Κετσπάγια: «Τώρα θα δουλέψουμε καλύτερα»

Κετσπάγια: «Τώρα θα δουλέψουμε καλύτερα»

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Τώρα θα δουλέψουμε καλύτερα»

bet365

Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της προπόνηση μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να μιλάει στους παίκτες του.

Οι Κιτρινόμαυροι ξεκουράστηκαν στο ρεπό που είχαν και την Κυριακή ήταν ξανά στα Σπάτα για να αρχίσουν δουλειά ενόψει Σεντ Ετιέν. Δεν ισχύει το ίδιο, βέβαια, για τους Μπουονανότε και Κορδέρο που έκαναν ξεχωριστό πρόγραμμα αλλά αυτό μάλλον δεν ήταν και το πρώτο μέλημα του Κετσπάγια, ο οποίος μίλησε στους παίκτες του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάναμε στην Πολωνία αφού ανταποκριθήκατε, όπως σας είπα, σε αυτά που θέλαμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και τώρα που επιστρέψαμε στην Αθήνα και μετράμε αντίστροφα για την έναρξη. Το γεγονός ότι ξέρουμε πλέον και την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε, σημαίνει ότι μπορούμε να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ενωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα