Τσεκάρει Ουτσέμπο, περιμένει Γάλλο εξτρέμ

Τσεκάρει Ουτσέμπο, περιμένει Γάλλο εξτρέμ

Νίκος Τσιώκος
Τσεκάρει Ουτσέμπο, περιμένει Γάλλο εξτρέμ

bet365

Τον Νιγηριανό επιθετικό της Μποαβίστα, Μάικλ Ουτσέμπο, τσεκάρει η Βέροια, τη στιγμή που περιμένει την άφιξη Γάλλου εξτρέμ.

Δε σταματάει η ενίσχυση της Βέροιας, που καλείται να καλύψει τις όποιες... τρύπες έχει για να συμπληρώσει το ρόστερ της νέας σεζόν. Σε μία θέση που στη «βασίλισσα του Βορρά» ψάχνονται πολύ είναι αυτή του επιθετικού. Γι' αυτό το κενό τσεκάρουν την περίπτωση του Μάικλ Ουτσέμπο.

Ο 25χρονος Νιγηριανός φορ της Μποαβίστα, ο οποίος είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, έχει αγωνιστεί επίσης σε Φένλο και Σερκλ Μπριζ και συνολικά έχει μετρήσει 58 συμμετοχές, 8 γκολ και 9 ασίστ στην Eredivisie, 55 εμφανίσεις, 7 τέρματα και 2 ασίστ στη Jupiler Pro League (Βέλγιο) και 41 παρουσίες, 4 γκολ και 2 ασίστ στην πορτογαλική Λίγκα, ενώ έχει παίξει και στα πλέι οφ της πρώτης κατηγορίας του Βελγίου.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε μία πρώτη επαφή, όμως δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη. Πάντως, στον σύλλογο της Ημαθίας τον υπολογίζουν ως πρώτη λύση για τη γραμμή κρούσης και αν βρεθεί η... χρυσή τομή, θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα.

Περιμένει και Γάλλο εξτρέμ
Από εκεί και πέρα, στη Βέροια περιμένουν και την άφιξη ενός Γάλλου εξτρέμ. Το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό, παρά μόνο ότι είναι αριστεροπόδαρος και παίζει σε αμφότερες τις πλευρές.

Η άφιξή του αναμενόταν σήμερα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα (18/7) και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει συμβόλαιο, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία με τον παίκτη. Σε τέτοια περίπτωση θα κλείσουν οι μεταγραφές της «βασίλισσας του Βορρά» στη θέση των πλάγιων, όπου υπάρχουν και οι Κάλβο, Άλμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα