Πρώτο φιλικό, πρώτη ήττα

Gazzetta team
Πρώτο φιλικό, πρώτη ήττα

bet365

Ο Πλατανιάς στο πρώτο του παιχνίδι στην Βουλγαρία γνώρισε την ήττα από την ΟΦΚ Πιρίν με 2-1. Σκόρερ ο Σκουλουδάκης από τους Κρητικούς.

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Βουλγαρία έδωσε ο Πλατανιάς. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αντιμετώπισε την ΟΦΚ Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ και εν τέλει γνώρισε την ήττα με 2-1 με πέναλτι στο 84'.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48' αλλά ο Πλατανιάς ισοφάρισε στο 67' με τον Σκουλουδάκη όμως εν τέλει γνώρισε την ήττα με πέναλτι στο 84' στο οποίο υπέπεσε ο Πριντέτα. Ο Γιώργος Παράσχος χρηστιμοποίησε τους 23 από τους 26 παίκτες που έχει στην αποστολή αφήνοντας εκτός μόνο τους Ηλιάδη, Κασωτάκη, Λαμπίρη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς (46′ Σωτηρίου), Αποστολόπουλος (46′ Κουλιμπαλί), Κάργας (46′ Καρυπίδης), Μπανανά (46′ Πριντέτα), Βάντερσον (46′ Ζίκο, 68′ Παπανικολάου), Γκνιάτιτς (46′ Μουνάφο), Στανισάβλιεβιτς (46′ Ντεβέσα), Γουνδουλάκης (46′ Μενδρινός), Μανούσος (46′ Σκουλουδάκης), Τσουράκης (46′ Ντίνας), Γιακουμάκης (46′ Ντιλαβέρ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα