Τελευταία προπόνηση στην Ολλανδία (vids)

Τελευταία προπόνηση στην Ολλανδία (vids)

Τελευταία προπόνηση στην Ολλανδία (vids)

bet365

Έπειτα από 14 μέρες σε ολλανδικό έδαφος ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να... αποχαιρετήσει, πραγματοποιώντας την τελευταία του προπόνηση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Την τελευταία του προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ. Με εξαίρεση τον απόντα Κάμπος, όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, χωρίς να δημιουργούν κάποιον πονοκέφαλο της τελευταίας στιγμής στον Ίλια Ίβιτς.

Η αναχώρηση του δικεφάλου από την Ολλανδία έπειτα από δύο βδομάδες προετοιμασίας, είναι προετοιμασμένοι για τη Δευτέρα. Δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Μάτος, που είναι στην Πορτογαλία, ο Ροδρίγκες, που βρίσκεται με την οικογένειά του, καθώς και ο Μπίσεβαρ, που θέλει να μαζέψει κάποια πράγματα από τη χώρα του.

Την Τρίτη ο Ίβιτς έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Την Τετάρτη, η ομάδα θα κάνει διπλή προπόνηση και την Πέμπτη θα δώσει φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα