Φορτούνης: «Αλλη φιλοσοφία...»

Φορτούνης: «Αλλη φιλοσοφία...»

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός μίλησε για την προετοιμασία, το φιλικό με την Μπριζ αλλά και τη νέα σεζόν που αρχίζει σε λίγες μέρες για τον Ολυμπιακό.

Φορτούνης: «Αλλη φιλοσοφία...»

Θα ειναι και πάλι ο άνθρωπος που θ' αποτελεί βαρόμετρο για τους «ερυθρόλευκους». Στην περσινή του σεζόν απέδειξε ότι μπορεί να είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνης ο οποίος μίλησε μετά το τέλος και του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας.

«Ολοκληρώσαμε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και μετά από τόσες ημέρες νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το διάστημα και τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα με το νέο προπονητή. Άλλα ζητούσε ο Σίλβα και άλλα τώρα ο Βίκτορ και αυτό προφανώς θέλει χρόνο για να το εφαρμόσουμε και να τα κάνουμε όπως τα έχει στο μυαλό του. Μην βγάζει ο κόσμος συμπεράσματα από αυτά τα φιλικά παιχνίδια. Αυτά είναι για τον προπονητή και τίποτα περισσότερο από μια προπόνηση».

Οσο για το φιλικό με την Μπριζ; «Ήταν το πιο δυνατό, γιατί και ο αντίπαλος μας πίεσε περισσότερο και είχε άλλη δυναμικότητα, ήταν άλλο επίπεδο. Υπήρχαν διαστήματα που παίξαμε καλά, όμως είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Έχουμε ακόμα δέκα ημέρες μέχρι το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι να φτιάσουμε στο σημείο που θέλει ο προπονητής. Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα δει μια καινούργια ομάδα, με άλλη φιλοσοφία και ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Και προφανώς για να το καταφέρουμε χρειάζεται χρόνος και υπομονή». 

Best of internet