Ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για Ενγκόγκ!

Ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για Ενγκόγκ!

Gazzetta team
Ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για Ενγκόγκ!

bet365

Για τον Νταβίντ Ενγκόγκ ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ! Επιμένουν για Ανγκά.

Ο Ολυμπιακός αναζητά στόπερ, εξτρέμ και επιθετικό, έτσι έχει απλώσει τα δίχτυα του σε όλη την Ευρώπη! Ενα από τα ονόματα που φέρεται να βρίσκονται στη λίστα του είνι κι αυτό του Νταβίντ Ενγκόγκ. Ο 27χρονος φορ (1.90) έμεινε ελεύθερος από τη Ρεμς και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Οπως αναφέρει η Equipe Oλυμπιακός, Τζένοα, ΑΠΟΕΛ και Πεσκάρα, ενώ η Ντάρμσταντ δεν κατάφερε να τον κάνει δικό της. Μάλιστα, τα σενάρια κάνουν λόγο πως οι Πειραιώτες έχουν ήδη μιλήσει με τον Ενγκόγκ, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται κάτι!

Παράλληλα, οι Ελβετοί επαναφέρουν το όνομα του Ανγκά, τονίζοντας πως ο παίκτης πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεν Γκάλεν. Ο 22χρονος στόπερ φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, ενώ για την απόκτησή του έχει δείξει ενδιαφέρον και η Γάνδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα