Όλα καλά με Χουλτ

Όλα καλά με Χουλτ

Κώστας Ζάλιαρης
Όλα καλά με Χουλτ

bet365

Δίχως προβλήματα συμμετείχε ο Νίκλας Χουλτ στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, την Κυριακή, αφού τελικά οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε μια μέρα νωρίτερα δεν ήταν κάτι σοβαρό...

Ο Σουηδός μπακ, στο φινάλε της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει έχοντας παραπονεθεί για ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και για προληπτικούς λόγους πάρθηκε η απόφαση να μην επιβαρύνει το πόδι του.

Οι γιατροί της ομάδας τον εξέτασαν, του έδωσαν το «ok» για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, το πρωί της Κυριακής στο Κορωπί και ο ποδοσφαιριστής έδειξε πως όλα είναι καλά, συμμετέχοντας δίχως να σταματήσει λεπτό.

Στα υπόλοιπα, ως γνωστόν, Τελάντερ και Λέτο έκαναν πάλι γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους, το «μενού» είχε ζέσταμα, παιχνίδι και ανοίγματα.

Η μέρα περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση, στις 18:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα