«Κοιτάει» Μασούντ ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
«Κοιτάει» Μασούντ ο Πανιώνιος

bet365

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πανιωνίου έχει μπει ο Ιρανός διεθνής άσος Σοάεϊ Μασούντ με τους Νεοσμυρνιώτες να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Στον Πανιώνιο βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την μεσοεπιθετική γραμμή κι ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του Ιρανού διεθνή άσου, Σοάεϊ Μασούντ.

Ο 32χρονος Μασούντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Κατάρ με την φανέλα της Αλ Γκαράφα με την οποία είχε 25 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ενώ πριν ήταν στην Αλ Σαχανίγια της οποίας την φανέλα φόρες 24 φορές ενώ μέτρησε και 5 γκολ.

Πριν το Κατάρα αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ισπανία σε Οσασούνα και Λας Πάλμας από το 2008 έως το 2013, ενώ ήταν μέλος της εθνικής Ιράν στο πρόσφατο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα