Η... δεύτερη αξιολόγηση

Η... δεύτερη αξιολόγηση

Διονύσης Δελλής Διονύσης Δελλής
Η... δεύτερη αξιολόγηση

bet365

O Ολυμπιακός επέστρεψε από το Βέλγιο κι ο ΔΙονύσης Δελλής γράφει για τα ανοιχτά μέτωπα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Γύρισε ο Ολυμπιακός. Και η εβδομάδα που ξεκινά από αύριο βρίσκει τον πρωταθλητή Ελλάδας, με δύο ανοιχτά μέτωπα. Το πρώτο μεταγραφικό. Είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον για την άμεση απόκτηση εξτρέμ. Δεν ξέρουμε όμως πόσο ρεαλιστικό είναι όμως να προκύψει ως τη Πέμπτη. Την ημέρα δηλαδή που θα πρέπει ο Βίκτορ να δηλώσει τη λίστα της ομάδας, στην UEFA.

Ο Ισπανός θέλει μια προσθήκη που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει άμεσα. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Γιατί η αμέσως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, αυτή των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι σε έναν μήνα από τώρα.
Ένα θέμα λοιπόν η απόκτηση εξτρέμ. Και μόνη «γνωστή» ρεαλιστική περίπτωση αυτή του Καμανό, αν και κυκλοφορεί ότι ο 20άχρονος δεν θέλει να παίξει στην Ελλάδα.

Δεύτερο θέμα με ισχύ και πάλι ως την Πέμπτη. Η... δεύτερη «αξιολόγηση» του ρόστερ. Μετά την Αυστρία ο Βίκτορ ζήτησε από Μπέρτο, Γούτα, Γιαννιώτα και Ολαϊτάν να βρουν άλλου ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους. Τώρα; Νομίζουμε ότι θα έχει ακόμη 1-2 περιπτώσεις αντίστοιχες. Εκτός αν προλάβουν άλλες εξελίξεις. Υπάρχει ας πούμε στα χέρια του Ολυμπιακού, πρόταση της Λιόν για τον Μασουακού. Αν ο Γάλλος πουληθεί μέχρι τότε; Δεν θα χρειαστεί ο Βίκτορ να «κόψει» άλλον από το ρόστερ, άμεσα. Αν και νομίζουμε ότι θα το ήθελε. Αντίστοιχα αν έρθει εξτρέμ; Τότε θα φύγει άμεσα ένας εκ των Σεμπά ή Ντουρμάζ. Και για όσους δεν το παρατήρησαν; Προχθές στο φιλικό με τη Μπρίζ, ο Καμπιάσο πήρε ένα μισάωρο. Έστω με δύο προπονήσεις στο Βέλγιο. Ο Κασάμι δεν έπαιξε καθόλου. Δεν νομίζουμε ότι είναι τυχαίο.

Ο Ελβετός, με τους Σεμπά-Ντουρμάζ, τον Ντα Κόστα και τον Μασουακού είναι λογικά η 5άδα που δεν θα υπάρχει στο ρόστερ, σε ενάμιση μήνα από τώρα όταν θα κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο. Δεν θα αποχωρήσουν όλοι μαζί. Άλλωστε ο Ολυμπιακός προσδοκά σε έσοδα από τις περισσότερες, αν όχι όλες αυτές τις περιπτώσεις. Με αφορμή τη λίστα όμως, θα προκύψει «δεύτερη αξιολόγηση» τις επόμενες ημέρες. Και επαναλαμβάνουμε ότι θα είναι εβδομάδα αποχωρήσεων. Για μια-δύο περιπτώσεις.

ΥΓ. Οι Ερυθρόλευκοι με την υπόθεση Μανωλά, διεκδικούν τη «συμφωνία» της δεκαετίας για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν ο 25άχρονος παραχωρηθεί από τη Ρόμα, τότε συνολικά η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Ιταλία θα ξεπεράσει (συνολικά) σε έσοδα για τους Πειραιώτες τα 20 εκατ ευρώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Διονύσης Δελλής
Διονύσης Δελλής