Το πρώτο με Τριποτσέρη

Gazzetta team
Το πρώτο με Τριποτσέρη

bet365

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο φιλικό που έγινε στο Καρπενήσι. Σκόρερ ο αμυντικός των «πράσινων» μετά από κόρνερ του Μιλιάζες.

Προφανώς και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Λεβαδειακός και Πανιώνιος έχουν αρκετές μέρες μπροστά τους ενόψει των επίσημων αγώνων. Περισσότερο ευκαιρία για ξεμούδιασμα ήταν. Και για δοκιμές βεβαίως.

Λεβαδειακός και Πανιώνιος έδωσαν το πρώτο τους φιλικό στο Καρπενήσι με τους «πράσινους» να παίρνουν εν τέλει τη νίκη με γκολ του Τριποτσέρη στο 17' μετά από κόρνερ του Μιλιάζες. Για τον Λεβαδειακό πραγματοποίησε το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του ο Σουμπίνιο όπως το ίδιο έγινε και με τον Μπεν από πλευράς Πανιωνίου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Μεντί, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μπελκαναζουί, Σουμπίνιο, Μάντζιος
Έπαιξαν και οι: Ναμάσκο, Μάγκας, Καψάσκης, Μανωλάς, Σένκα, Χαλκουτσάκης, Παππάς.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος Β. (70' Βλάχος Κ.), Αντωνιάδης (73' Γκίνης), Ρισβάνης (70' Βουκελάτος), Οικονόμου (60' Γκιοατά), Κόρμπος (66' Πατσατζόγλου), Σιώπης (66' Μπλέτσας), Καθάριος (46' Τασουλής), Μασούρας (78' Κερασίδης), Μπέν (66΄Πινιώτης), Σαββίδης (50' Αργυρόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα