Βέροια-Ξάνθη 1-1

Βέροια-Ξάνθη 1-1

Βέροια και Ξάνθη στο πρώτο τους φιλικό νίκησαν από ένα ημίχρονο με τους δύο προπονητές να βλέπουν τα πρώτα τους σχέδια στο χορτάρι.

Βέροια-Ξάνθη 1-1

Είναι νωρίς ακόμα. Πολύ νωρίς. Σιγά σιγά όμως οι ομάδες που δεν έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μπαίνουν στα φιλικά παιχνίδια και κάνουν τις δοκιμές τους. Οπως το Σάββατο το βράδυ όταν η Βέροια και η Ξάνθη έδωσαν το πρώτο τους ματς.

Οι δύο ομάδες νίκησαν από ένα ημίχρονο και εν τέλει το ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος με τον Μεληκιώτη (28') με την Ξάνθη ν' απαντάει στο δεύτερο με τον Ράνο (στο 58'). Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε και χαμένο πέναλτι (με τον Γιουνές στο 45') ενώ ο Κώστας σημάδεψε το δοκάρι (στο 77').

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Λόπεζ), Μαλόν (63' Ράδης), Ασίγκμπα, Μαραγκός (46' Κάλι), Χαροντάκης (71' Ναυρινιάδης), Μπαλάφας (63' Παπαγεωργίου), Παπαδόπουλος (46' Μαυρίας), Σαφέρ (υπό δοκιμή), Μπερτούτσι (46' Ναβαλόφσκι), Μεληκιώτης (74΄Ξόμπλιος), Άλμπα (71' Λαζόπουλος).

ΞΑΝΘΗ Α' ΜΕΡΟΣ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Καρασαλίδης, Γουάλας, Ντε Λούκας, Ορφανίδης, Λουσέρο, Μελισσόπουλος, Τριάδης, Χαμζά.
ΞΑΝΘΗ Β' ΜΕΡΟΣ: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Φλίσκας, Λισγάρας, Κολλαράς, Καμαρά, Λουσέρο (68’ Μελιόπουλος), Σολτάνι, Νιέτο, Κώστας, Ράνος.

Best of internet