Τβέντε - ΠΑΟΚ 0-2

Τβέντε - ΠΑΟΚ 0-2

Gazzetta team
Τβέντε - ΠΑΟΚ 0-2

bet365

Σάχοβ και Κάμπος βρήκαν δίχτυα και έκαναν τη διαφορά στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Τβέντε (2-0), με τον «δικέφαλο» να βγάζει καλά στοιχεία ενόψει Άγιαξ και τους δύο παίκτες να ανεβάζουν το επίπεδο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι! ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Challenge accepted. Ο ΠΑΟΚ στην πρόβα τζενεράλε του ενόψει των προκριματικών με τον Αγιαξ έδειξε καλό πρόσωπο νικώντας με 2-0 την Τβέντε. ΟΚ, προφανώς δεν είναι της ίδιας δυναμικότητας (η Τβέντε με τον Αγιαξ) αλλά ο «Δικεφάλος του Βορρά» έβγαλε καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και με δύο γκολ του Σακοφ και του Κάμπος πήρε τη νίκη.

Ο Βλάνταν Ιβιτς κατέβασε μια 11αδα που είναι πολύ πιθανό να την δούμε και κόντρα στον Αγιαξ σε μια εβδομάδα. Δηλαδή τον Κλάους στην κορυφή, τους Κάμπος-Ροντρίγκες στ' άκρα και τον Σάχοβ ως δεκάρι. Μπορεί γκολ να μην έβαλε στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ αλλά στα πρώτα 25 λεπτά έβγαλε θετικά πράγματα στο γήπεδο.

Καλό πρέσινγκ (και αρκετά ψηλά μάλιστα) γρήγορη ανάκτηση της μπάλας και αρκετές φάσεις. Ειχε και δοκάρι από στατική φάση (με την κεφαλιά του Τζαβέλλα) αλλά δεν μπόρεσε τελικά να προηγηθεί στο καλό του διάστημα είτε γιατί ο Κάμπος ήταν άστοχος είτε γιατί ο Μάρσαλ (γκολκίπερ της Τβέντε) έκανε καλές αποκρούσεις.

Οπως είπαμε το παιχνίδι ήταν πρόβα τζενεράλε για τον Αγιαξ και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Ιβιτς δεν έκανε πολλές αλλαγές και πολλές δοκιμές. Ο Μπίσεβαρ πέρασε μόνο στην θέση του Χαρίση στο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ αυτόματα έγινε πιο δημιουργικός. Ο Μπίσεβαρ έφτιαχνε καλύτερα το παιχνίδι από τον άξονα, ο Σάχοβ γινόταν πιο συχνά κρυφός φορ και το σχήμα λειτούργησε.

Ετσι προήλθε και το πρώτο γκολ μετά την σέντρα του (εξαιρετικού) Μάτος και το ανάποδο ψαλίδι Ουκρανού ο οποίος έκανε κάθετη κίνηση στον χώρο και βρέθηκε στην μικρή περιοχή (στο 77'). Οσο για το 2-0; Ο Κάμπος έκανε κίνηση φορ στην πλάτη της άμυνας, ο Μπίσεβαρ τον βρήκε με σούπερ μπαλιά και ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έσκαψε τον Μάρσαλ (στο 81'΄).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Γλύκος, Μάτος (81' Κίτσιου), Τζαβέλλας, Κρέσπο (70' Μαλεζάς), Λέοβατς, Χαρίσης (46' Μπίσεβαρ), Τσίμιροτ (82' Κοροβέσης), Σάχοβ (81' Τζιόλης), Ροντρίγκες (66' Ζάιρο), Κάμπος, Αθανασιάδης (70' Κουλούρης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα