Σίλντενφελντ και Ρινάλντι, αλλά δίχως βιασύνη...

Σίλντενφελντ και Ρινάλντι, αλλά δίχως βιασύνη...

Gazzetta team
Σίλντενφελντ και Ρινάλντι, αλλά δίχως βιασύνη...

bet365

Την προσοχή τους στα δύο παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ επικεντρώνονται στον Παναθηναϊκό, δίχως όμως να σταματούν ν' ασχολούνται με τις περιπτώσεις των Σίλντενφελντ και Ρινάλντι για την άμυνα και την επίθεση...

Οι «πράσινοι» θέλουν να βάλουν σε δεύτερη μοίρα τη δεδομένη χρονική στιγμή τα μεταγραφικά και τις όποιες προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ, προκειμένου να γίνουν όλα σωστά στον γ' προκριματικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο, οι Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν ... παρεκκλίνουν και συνεχίζουν ν' ασχολούνται τόσο με την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ για τη θέση του στόπερ, όσο και με αυτή του Λαουτάρο Ρινάλντι από την Κολόν Σάντα Φε, για τη γραμμή κρούσης.

Παράλληλα, τ' όνομα του Παναγιώτη Κονέ δεν σβήνει από τη λίστα, όμως θα υπάρξει κινητοποίηση για τερματοφύλακα και χαφ μονάχα αν το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα