Βίκτορ: «Πρόβλημα στην ακρίβειά μας στις τελικές»

Βίκτορ: «Πρόβλημα στην ακρίβειά μας στις τελικές»

Δημήτρης Τομαράς
Βίκτορ: «Πρόβλημα στην ακρίβειά μας στις τελικές»

bet365

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έκανε δηλώσεις τόσο για το Κλαμπ Μπριζ - Ολυμπιακός και την εικόνα της ομάδας του και τι δεν του άρεσε όσο και για την ευρωπαϊκή κλήρωση.

Ο Ισπανός τόνισε on camera για:

Το ότι με την Κλαμπ Μπριζ ήταν το πιο δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό: Ναι ήταν σκληρό παιχνίδι. Με την πρωταθλητρία Βελγίου. Είδα παιχνίδι μεγάλης έντασης και από τους δύο. Αυτό ήταν πολύ καλό. Στην διάρκεια του αγώνα, ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε φάσεις αλλά δεν είχαμε ακρίβεια στις τελικές προσπάθειές μας. Αυτό θα πρέπει να το δουλέψουμε. Το βασικό μας πρόβλημα είναι ο Πουλίδο. Έχει ένα χτύπημα στο γόνατο με άλλον παίκτη σε μία κόντρα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί τον χρειαζόμαστε για την συνέχεια.

Την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ: Θα πρέπει να περιμένουμε το τελικό σκορ του 2ου αγώνα για να μάθουμε τον αντίπαλό μας. Είναι δύο καλές ομάδες. Κάτι έχουν κάνει καλά για να είναι εδώ. Θα θέλουν και αυτοί την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένο για τον στόχο μας και για να προκριθούμε.
Το β' στάδιο στο Βέλγιο: Ήταν ένα καλό στάδιο προετοιμασίας στο Βέλγιο. Δώσαμε τρία καλά ματς. Είμαστε ευχαριστημένοι διότι παίξαμε με καλές και δυνατές ομάδες. Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και από την δουλειά. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα