«Αρνήθηκε προτάσεις από τον Παναθηναϊκό για Ισάκ η Ράντερς»

«Αρνήθηκε προτάσεις από τον Παναθηναϊκό για Ισάκ η Ράντερς»

Gazzetta team
«Αρνήθηκε προτάσεις από τον Παναθηναϊκό για Ισάκ η Ράντερς»

bet365

Ακόμα ένα όνομα προσθέτουν στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού οι Σουηδοί, που κάνουν λόγο για προτάσεις του «τριφυλλιού» στον Μίκαελ Ισακ, οι οποίες απορρίφθηκαν από την Ράντερς. Το επιβεβαίωσε ο παίκτης.

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μίκαελ Ισάκ, έκανε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ιστοσελίδα της Σουηδίας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «fotbollksanalen.se», οι «πράσινοι» έκαναν προτάσεις στην Ράντερς οι οποίες απορρίφθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Το συμβόλαιό του 23χρονου επιθετικού με τους Δανούς, λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε το δημοσίευμα, λέγοντας:

«Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται. Τώρα θα παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάτι το οποίοι θα είναι πολύ μεγάλο για εμένα. Αποτελεί ευκαιρία να δείξω την αξία μου και ίσως να πάω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Πρώτα απ’ όλα θέλω να αγωνιστώ. Επίσης, μπορώ να σας πω ότι η Ράντερς είχε προτάσεις για εμένα». Όταν ρωτήθηκε για το αν ανάμεσα στις ομάδες ήταν και ο Παναθηναϊκός απάντησε: «Ναι, μου έκανε πρόταση και ο Παναθηναϊκός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα