Κλαμπ Μπριζ - Ολυμπιακός 0-0 (vids)

Κλαμπ Μπριζ - Ολυμπιακός 0-0 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Κλαμπ Μπριζ - Ολυμπιακός 0-0 (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε σε ρηχά νερά όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ (0-0), όμως ο Βίκτορ είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει τους τερματοφύλακές του στο πιο δυνατό μέχρι στιγμής φιλικό, βλέποντας κι απ' τους δύο θετικές αντιδράσεις.
Στο πιο δυνατό του φιλικό τεστ έως τώρα ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε, μην έχοντας τόσο καλή επιθετική εικόνα, ωστόσο παρά την πίεση της Κλαμπ Μπριζ δεν δέχθηκε γκολ. Πολύ καλές επεμβάσεις Καπίνο, άκρως θετικό ντεμπούτο ο Λεάλι - που έδειξε εξαιρετικά προσόντα και πολύ καλές δυνατότητες - και καλά δείγματα από Μπουχαλάκη και Πουλίδο και ωριμότητα και ποιότητα από Ντε Λα Μπέγια. Καπίνο και Λεάλι πάντως είχε πολύ καλές επεμβάσεις, δείχνοντας για την θέση Νο1 γίνεται ντέρμπι! Δεν άρεσε ο Φορτούνης ούτε στο κέντρο ούτε ως ακραίος και δεν βοήθησαν τόσο δημιουργικά και γενικά στην επίθεση οι πλάγιοι.
Πρεμιέρα για τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού
Στο πλαίσιο του φιλικού τεστ με την Κλαμπ Μπριζ ο Ολυμπιακός φόρεσε για πρώτη φορά την καινούρα εκτός έδρας φανέλα του. Πρόκειται για την γκρι εμφάνιση με τις κόκκινες λεπτομέρειες και τις διαγώνιες ρίγες κατά μήκος του στήθους που σχεδιάστηκαν σε τόνους του λευκού και (επίσης) του γκρι.
Για 4-4-2 αλλά ξεκίνημα με 4-3-3
Η βασική 11άδα του Ολυμπιακού με Κλαμπ Μπριζ ήταν με Καπίνο, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Πουλίδο, Σιόβα, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Πάρντο και Ιντέγιε. Κάτι που έδειχνε σχήμα 4-4-2. Ωστόσο στο ξεκίνημα του αγώνα οι Πειραιώτες έπαιξαν με 4-3-3.
Κάτω από τα δοκάρια ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Φιγκέιρας, αριστερά ο Ντε Λα Μπέγια και στόπερ οι Μποτία και Σιόβας. Άξονας με Μιλιβόγιεβιτς, Μπουχαλάκη και Φορτούνη και τριάδα στην επίθεση με Πάρντο, Πουλίδο και Ιντέγιε.
Νευρικό ημίχρονο με ένταση και λίγες φάσεις
Το α' 45λεπτο σημαδεύτηκε από εντάσεις και αντιπαραθέσεις των παικτών των δύο ομάδων και κυρίως σε δύο περιπτώσεις με τον Φιγκέιρας. Μία για ένα φάουλ που έκανε και είδε κίτρινη κάρτα και για ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε από αντίπαλο.
Στο 1ο λεπτό ο Πουλίδο είχε χαμένο τετ α τετ. Στο 12' ο Φορτούνης είχε ένα σουτ και στο 22' ο Ιντέγιε άλλο ένα. Στο 31' ο Φορτούνης από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ ενώ στο 33' ο Καπίνο έκανε μία πολύ καλή επέμβαση σε τελική του Ιθκουιέρδο.
Μέχρι το τέλος του α' μέρους δεν σημειώθηκε καμία άλλη φάση άξια αναφοράς. Και οι δύο ομάδες είχαν... θέματα με κυκλοφορία και ανάπτυξη. Γενικά στο α' μέρος ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βγάλει όσο θετική εικόνα ήθελε.
Μανιάτης και Ντα Κόστα οι πρώτες αλλαγές
Με την έναρξη του β' μέρους οι Μανιάτης και Ντα Κόστα πήραν τις θέσεις των Πάρντο και Σιόβα. Ο Βίκτορ έτσι και αλλιώς είχε και άλλες αλλαγές.
Ξανά μεγάλη επέμβαση ο Καπίνο
Στο β' μέρος ο Καπίνο είχε μία ακόμα τουλάχιστον πολύ καλή επέμβαση. Στο 56'. Μεσοεπιθετικά ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να έχει τις επικίνδυνες φάσεις απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ.
Η πρώτη του Λεάλι και οι άλλες δοκιμές
Ο Νικόλα Λεάλι ήταν εκείνος που πήρε την θέση του Στέφανου Καπίνο, κάνοντας έτσι την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού. Στην συνέχεια η διάταξη του Ολυμπιακού μετά και τις αλλαγές διαμορφώθηκε ως εξής: Λεάλι κίπερ, Ντα Κόστα και Μποτία τα δύο στόπερ, Βούρος δεξιά και Μαζουάκου αριστερά, Μανιάτης, Καμπιάσο και Τσόρι σε άξονα, Μανθάτης και Ντουρμάζ τα... φτερά και Πουλίδο επίθεση.
Τραυματισμός Πουλίδο και φορ Ντουρμάζ και μεγάλη επέμβαση και ο Λεάλι
Η κακή στιγμή για τον Ολυμπιακό ήταν ο τραυματισμός του Πουλίδο στο 76'. Χτύπησε στο πόδι, αποχώρησε κουτσαίνοντας και ο Σεμπά πήρε την θέση του. Παράλληλα ο Ντουρμάζ πήγε σε ρόλο σέντερ φορ. Νωρίτερα ο Λεάλι είχε μία εξαιρετική επέμβαση σε τετ α τετ και πιο συγκεκριμένα στο 72'. Στην συνέχεια οι πρωταθλητές δεν μπόρεσαν παρά την παρουσία και του Τσόρι να απειλήσουν στον επιθυμητό βαθμό την Κλαμπ Μπριζ με το ματς να λήγει στο 0-0.
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (Μισέλ Πρεντόμ): Μπουτέλ, Κουλς, Ντενσίλ, Ντε Μποκ, Σίμονς, Κλάουντεμιρ, Βόρμερ, Ρεφάελοφ, Βόσεν, Ιθκουιέρδο και Στορμ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο (59’ Λεάλι), Σιόβας (46’ Ντα Κόστα), Μποτία, Ντε Λα Μπέγια (62’ Μαζουάκου), Φιγκέιρας (65’ Βούρος), Μπουχαλάκης (62’ Ντουρμάζ), Μιλιβόγιεβιτς (65’ Καμπιάσο), Φορτούνης (59’ Μανθάτης), Πάρντο (46’ Μανιάτης), Πουλίδο (75’ Σεμπά) και Ιντέγιε (59’ Ντομίνγκες).
ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 - 0 * 15/7/2016 * 20.00
ΓΗΠΕΔΟ: «Roeselare Stadium»
ΣΚΟΡΕΡ: - / -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: -
ΒΟΗΘΟΙ: - / -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38' Ραφαέλοφ / 35' Φιγκέιρας, 53’ Μανιάτης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα