Ίβιτς: «Περίμενα τον Άγιαξ»

Ίβιτς: «Περίμενα τον Άγιαξ»

Ίβιτς: «Περίμενα τον Άγιαξ»

bet365

Κίνητρο από τις αναμετρήσεις του 2010, αλλά και από τα όσα έχει παρακολουθήσει ήδη από τον Αίαντα, λόγω της παρουσίας τους σε κοντινά προπονητικά κέντρα στην Ολλανδία, παίρνει ο Βλάνταν Ίβιτς, που πιστεύει στη θετική προσπάθεια του ΠΑΟΚ στον γ' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Αναλυτικά ο Σέρβος πρoπονητής δήλωσε:

«Για να είμαι ειλικρινής περίμενα αυτήν την ομάδα. Είχα μία αίσθηση ότι θα κληρωθούμε με τον Άγιαξ. Έχουμε παίξει ξανά στο παρελθόν, ξέρουμε ότι είναι μία τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία, τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όλα όσα σας έχω πει μας δίνουν παραπάνω κίνητρο να προετοιμαστούμε και να πετύχουμε την πρόκριση.

Έχουμε δει τον Άγιαξ γιατί έχει δώσει αρκετά φιλικά ματς εδώ κοντά μας. Και αυτοί όπως εμείς βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας και δοκιμάζουν διάφορα.

Όσο πλησιάζει το παιχνίδι πιστεύω και οι παίκτες μου θα πάρουν την φρεσκάδα που χρειάζονται για να είναι έτοιμοι. Η λογική λέει πως το ίδιο κάνουν και οι αντίπαλοι οπότε στα επόμενα ματς θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Οι παίκτες μου πρέπει να έχουν πίστη ότι μπορούν να προκριθούν. Βέβαια πάντα υπάρχει ο αντίπαλος που είναι απέναντι αλλά εγώ πιστευώ στην ομάδα μου και στους παίκτες μου και θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε αφού λύσουμε και κάποια μικρά πραγματάκια που πρέπει.

Έχω μία πίκρα από αυτές τις δύο αναμετρήσεις το 2010 γιατί παίξαμε δύο καλά παιχνίδια δεν χάσαμε κανένα αλλά μείναμε εκτός απέναντι από έναν Άγιαξ που τότε ήταν πάρα πολύ δυνατός. Είχαμε πίστη ότι θα το κάνουμε και βρεθήκαμε κοντά. Έτσι και φέτος πρέπει να έχουμε αυτή την πίστη και με κάποια πράγματα που θέλω να αλλάξω, είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα