Στραματσόνι: «Αυτή τη νοοτροπία θέλω»

Στραματσόνι: «Αυτή τη νοοτροπία θέλω»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Αυτή τη νοοτροπία θέλω»

bet365

Ικανοποιημένος από την νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του, ήταν ο Ιταλός τεχνικός.

Το φιλικό με την Φενέρ ήταν πολύ δυνατό και ο Στραματσόνι είχε την ευκαιρία να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα. Και παρά την ήττα, όπως φαίνεται έμεινε ικανοποιημένος, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «GoalNews», μιλώντας στους παίκτες του τους επιβράβευσαι για την νοοτροπία που έδειξαν στην Τουρκία.

«Μου άρεσε πολύ η νοοτροπία μας. Αυτό για το οποίο έχουμε μιλήσει τόσες φορές. Ναι, αυτή είναι η σωστή νοοτροπία και πλέον όλα τα παιδιά το καταλαβαίνουν. Παίξαμε στην Τουρκία, στην έδρα μιας ομάδας επιπέδου Champions League, με μεγάλη προσωπικότητα, χωρίς φόβο και επιθετικότητα.

Αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Γι΄ αυτό πιέζω στο συγκεκριμένο κομμάτι τους παίκτες και χαίρομαι που πλέον το αντιλαμβάνονται όλοι. Αν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να χτίσουμε έναν πολύ καλό Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος γι΄ αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα