Ανδρούτσος: «Πιστεύω στον εαυτό μου»

Ανδρούτσος: «Πιστεύω στον εαυτό μου»

Γεμάτος αυτοπεποίθηση παρουσιάστηκε ο ταλαντούχος Θανάσης Ανδρούτσος, λίγο μετά το πρώτο του τέρμα με τους «μεγάλους». 

Ανδρούτσος: «Πιστεύω στον εαυτό μου»

Το «παρθενικό» του τέρμα με την πρώτη ομάδα πέτυχε ο Θανάσης Ανδρούτσος, που μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι νιώθει έτοιμος να ακολουθήσει τους ρυθμούς των... μεγάλων.

Αναλυτικά μίλησε: 

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέστερλο: «Πρώτη φορά πετυχαίνω γκολ με την πρώτη ομάδα και αυτό μου δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση, με βοηθάει όλο και πιο πολύ. Αλλά συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και δεν πρέπει να επαναπαυτώ, πρέπει να συνεχίζω να δουλεύω για να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ». 

Για την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού: «Τα τελευταία χρόνια γίνεται απίστευτη δουλειά στις Ακαδημίες. Είμαστε προετοιμασμένοι για να έρθουμε εδώ και να ανταπεξέλθουμε στο ρυθμό». 

Για την μέχρι στιγμής εικόνα στην προετοιμασία: «Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και είμαστε χαρούμενοι που βγαίνουν πράγματα που ζητά ο προπονητής. Γίνεται πολύ σκληρή προπόνηση και δεν αποκλείεται και η κούραση να έπαιξε το ρόλο της στο φινάλε του ματς με τη Βέστερλο. Δεν έγινε όμως τίποτα, έχουμε ακόμα ένα φιλικό και πάμε να κερδίσουμε». 

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Θα είμαστε έτοιμοι, ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αξίζει και πρέπει να είναι στους ομίλους του UEFA Champions League».

Best of internet